Nytt album

av admin, 14/11/2011

Tittel på plata blir “Lyriaka på sirkus”. Den slippes 24. november på sagene skole i Oslo kl. 09.30, HURRA!!! Videre blir det slepp på Kampenjazz 27. november kl. 15.00 og Union scene i Drammen 3. desember kl. 12.00.
Mikkel & reverockerne hevder at tittelen på den nye dobbelt cd-en er “Mikkel & reverockerne på sirkus” (men det stemmer ikke).

Lyriaka på sirkus – jubileumsforestilling

Ny dobbelt- cd slippes (nesten)under Reverock

Klovnen Klaus Klovnar på sirkus Lakris har mistet evnen til å le og gråte. Sirkusdirektøren utlyser derfor en konkurranse om å få klovnen til å le og gråte igjen.Tekstene må være skrevet av barn. Under den avsluttende konserten i sirkuset står de to finalistene Lyriaka og Mikkel & reverockerne mot hverandre. Mikkel & reverockerne påstår at de, akkurat som Lyriaka, lager musikk på tekster skrevet av barn, men låtene lyder mystisk kjente. De kaller dem “bæ, bæ knøttlille lam”, ” når Trollmor har lagt seg”, “en sang om Mikkel rev” osv. Sludder og pølsevev innbakt i fengende rocka rytmer. Det viser seg at det blir en knivskarp og nerveneglebitende musikk-konkurranse med et ellevillt og deltagende publikum som sammen med sirkusdirektøren kårer en vinner. Hvem som vinner? Det sier vi ikke. Men vi kan love hete rytmer og heftige intriger.

Lyriaka ble belønnet med Spellemannprisen 1997 for beste barneplate og har vært nominert både i 2002 og 2004. Dette liker Reverockerne svært dårlig.

Lyriaka har siste året besøkt 10 skoler i Oslo og Akershus etter et oppdrag fra Landsforeningen Uventet barnedød (LUB). Oppdraget var å få elevene til å skrive tekster rundt temaet – fra latter til sorg, og hjem igjen. Resultatet ble hundrevis av tekster om sorg, savn, latter, tull og tøys og mye annet. På den nye dobbelt-cd-en som slippes i løpet av høsten kan 32 nyskrevne låter høres. Det blir muligheter for å bestille denne under festivalen til en hyggelig festivalpris. Reverockerne har tatt på seg oppdraget med å true, nei jeg mener oppfordre folk til å kjøpe skiva.

Reverockerne påstår at de har gjort noe lignende som Lyriaka den siste tiden.Men de sier at de har taushetsplikt rundt veldig mye av dette.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)

Lyriaka

Besøk våre venner i Lyriaka på lyriaka.no.

Reverock 2012

Norges beste barnefestival arrangeres 9. september 2012 på Sæteren Gård.

Allerede på lørdagen kan festivaldeltakerne rykke inn i teltleiren som byr på kveldsunderholdning med film.

Barnas Turlag og Lyriaka vil i år igjen sørge for at programmet blir fyllt opp med flotte konserter, morsomme musikkverksteder og tøffe aktiviteter.

Les mer på reverock.no