Turneliste – sommeren 2017

av Flua, 20/05/2017

reverock_056_5131280aI sommer gir vi full gass og spiller på ikke mindre enn 14 steder! Sjekk denne lista og finn ut hvor og når vi spiller i nærheten av deg. Og husk – alltid nye låter, så det kan være lurt å komme flere ganger! Hehehe…

27. mai Lørdagsbarn – Papirhuset teater, Tønsberg. kl 13 – link
28. mai HvaSkjer, Soria Moria, Oslo kl 13
3. juni BAKgården, Bærum kulturhus, Sandvika kl 13 – link
4. juni Familiedag på Maihaugen – Litteraturfestivalen, Lillehammer kl 12-15 – link
17. juni Mylderfestivalen – Lørenskog hus kl 12-16 – link
17. juni Bærums verk-dagene 2017, Bærums verk kl 16 – link
23. juni Drøbak badepark St. Hans
24. juni Eidsfossfestivalen. Vi spiller på Barnivalen som starter kl 12 – link
24. juni Råholtdagene 2017. Gratisarrangement fra 12 – 17 – link
1. juli Jordbærventyret, Sylling kl 12:30 – link
8. juli Ulvik sommarfestival – link
12. august Kraftfestivalen, Askim – link
26. august – Bjørndal sommerfestival – Bjørndal bibliotek – link
27. august – Losbydagen 2017 – link

Så legger vi på noen datoer til høsten, om du skulle ha behov for mer :)

9. sept. Gjøvik kino
28. oktober – Bærum kulturhus
11. nov. Hjertnes kulturhus, Sandefjord

Turnestart i Sogn

av Flua, 25/02/2015

Vi har hatt verdens største og viktigste avis på besøk, nemmelig Porten.no. Sjekk den flotte artikkelen om Reverockerne:

http://www.porten.no/artikler/kultur/fekk-besok-av-sleipe-lure-reverockarar

Foto: Ina Eirin Eliassen

Snart klare for å rocke Sogn og Fjordane

av Flua, 01/02/2015

No har me starta oppladinga til barnehageturne i Sogn og Fjordane. I fyrste omgang er det barnehagar i indre Sogn som er så heldige at dei får besøk av oss. Det betyr at når sommaren kjem, vil alle småtroll innerst i Sognefjorden gå rundt og seie “he-he-he” med eit lurt glis. Så, siste veka i februar og siste veka i mars kjem Reverockarane og spelar “flunka nye” barnesongar for sogningane. Me gler oss!

Her kan du lese meir om turnéen: Ksys – Sogn & Fjordane Klikk på lenka som heiter “Turnéplan” for å finne ut når vi kjem til din barnehage!

PS! Takk til Flua (Fluga) for nynorsk. Som liten surra han litt rundt i dette distriktet, og plukka opp ein god del språk.

IMG_0280-0.JPG

Tøyenparken, Friluftsåret 2015

av Flua, 14/01/2015

Reverockerne var invitert til å spille på åpningen av Friluftsåret 2015 i Tøyenparken. Gutta i Lyriaka varma opp for oss – hehe… Bjella kunne dessverre ikke være med, han hadde noen revestreker han måtte tegne, men vi fikk med denne karen som vikar.IMG_0277.JPG
Han ser ikke ut som en reverocker, men vi kan love dere at han var helt konge. Litt etter kom denne artige fyren og spurte pent om å få ta et bilde sammen med oss. Vi var selvsagt ikke vanskelige å be.
IMG_0276.JPG

Tjura Barnehage

av Flua, 06/11/2014

Mikkel og Reverockerne har hatt konsert på Tjura!

 
“Reverock! Reverock! Reverock! Reverock! Vi spiller Reverock…!!”….. refrenget til åpning- og avsluttningsang på dagens rockekonserten har vært en gjenganger i barnehagen på Tjura.
Vi har nemlig hatt besøk av Mikkel og Reverockerne og de har snakket, sunget og spilt for oss.

Det var spennende fra første steg de tok inn i barnehagen vår! Det kom to menn inn på Gråbein og de hadde med seg mange rare vesker og bokser. Og vi, vi tok plass i sofaen og så på at de satte opp alt  utstyret Mikkel og Reverockerne trengte for å ha konsert. De sa at revene kom snart, og at de gikk og la seg til å sove på seniorrommet så lenge…..

Her er de to rockerevene

Også kom Mikkel og en som het Bjella, to skikkelig kule rever. De brukte å være flere, men de andre i Reverockbandet var hjemme og slappet av i dag. Men det holdt med disse to, snart hadde de fått oss varme i trøya og vi var med å sang på sanger og kunne til og med hjelpe de litt med å “lage” sangtekster. Disse revene pleide nemlig å rape sanger som de sa – men egentlig hadde de tatt noen av de sangene vi synger og rocket dem opp litt! Og det var SÅÅÅÅÅÅ kult.

“Reverock…..vi spiller reverock!!

Det vi synes var aller aller morsomst var at de spilte den reverocksangen og at de kom hit i barnehagen vår og hadde konsert, ja det var faktisk kjempe kult!

Også var det såååå morsom når Mikkel og Bjella skulle synge sangen om trollmor som har lagt sine 11 små troll – da holdt de på å sovne flere ganger og til slutt gjorde de det også. Bjella våknet først, mens Mikkel lå på gulvet og sov og snakket i søvne – han drømte om en sang om en rev….. For å hjelpe Bjella med å vekke han ropte vi “Fårikål!!” i kor, og da spratt han opp. DET var gøy det!

FÅRIKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!

Mikkel sa at han hadde hatt en rar drøm om en sang om en rev som satt og skrev, også kunne vi fortelle han hvordan sangteksten ble, og DET syntes han var litt rart, for han trodde at det var han som hadde funnet opp sangen i drømmen og trodde bare vi var innmari gode til å gjette….

Ellers vitset, rimet og snakket revene i sangtekster, slik som at Mikkel var fra Østre Aker og faren var baker…. De voksne fikk også sine småvitser å le av, godt innpakket, men det skapte en lun og god forestilling som engasjerte og fenget både små og store. Og nå vet vi at “Husker ikke” ligger mellom Frankrike og “Vet ikke”, farne til Mikkel het Smul Tring (han som var baker) og han var litt rund i kantene…..

En halvtime konsert gikk veldig fort, vi satt som tente lys hele gjengen og kunne nok ha sittet litt lenger. Det var veldig moro og vi er så glade for at revene tok turen til Tjura.
Vi har sikret oss noen Cder de har gitt ut, de er allerede i bruk, og vi synes det var fint at de to mennenen som ordnet utstyret til Reverockerne tok seg tid til å prate medoss barna etterpå og å svare på alle spørsmålene vi hadde.

Om vi kan anbefale Mikkel og Reverockerne?? SÅ KLART, og her er en link til hjememsiden deres, så kan dere også høre på Reverocklåta!

http://reverockerne.no/

Reverockarane i Firda

av Flua, 15/02/2014

http://www.firda.no/born/article7171457.ece

“Frekke reverockere til Leknes”

av Flua, 21/10/2013

 

Lofotposten var innom når vi fremførte en samling flunka nye sanger for små og store i Leknes. Konsertarrangøren Fot lo godt av Bjella innimellom. Kan det være derfor det heter Lofoten?!?

Les mer »

Fet spillejobb i Sør-Trøndelag

av Flua, 26/08/2012

I dag har vi spellt for et storslagent publikum her i Stadsbygd i Rissa kommune. De klappa så de ble helt såre i henda, hehehe. Konserten var helt ute ved sjøen i et naust på Museet Kystens Arv. Takk for en strående gig.

Bilder

Hos Elisabeth og Nissa i P4

av Flua, 22/08/2012

image

Vi var på besøk hos Nissa og Elisabeth i dag. Lyriaka var der også, men det var bare vi som fikk bilde. He, he, he… Vi kommer på radioen søndag 1. og lørdag 8. september. Det er kl 07.00 om morgenen, så da slipper du helt sikkert å krangle med noen om hvilken radiokanal du skal høre på. Hehe!
image

Nye bilder

av admin, 14/11/2011

Mikkel & reverockerne har vært på tur i skogen. Se bildene her.
Les mer »

Lyriaka

Besøk våre venner i Lyriaka på lyriaka.no.

Reverock 2012

Norges beste barnefestival arrangeres 9. september 2012 på Sæteren Gård.

Allerede på lørdagen kan festivaldeltakerne rykke inn i teltleiren som byr på kveldsunderholdning med film.

Barnas Turlag og Lyriaka vil i år igjen sørge for at programmet blir fyllt opp med flotte konserter, morsomme musikkverksteder og tøffe aktiviteter.

Les mer på reverock.no