Tjura Barnehage

av Flua, 06/11/2014

Mikkel og Reverockerne har hatt konsert på Tjura!

 
“Reverock! Reverock! Reverock! Reverock! Vi spiller Reverock…!!”….. refrenget til åpning- og avsluttningsang på dagens rockekonserten har vært en gjenganger i barnehagen på Tjura.
Vi har nemlig hatt besøk av Mikkel og Reverockerne og de har snakket, sunget og spilt for oss.

Det var spennende fra første steg de tok inn i barnehagen vår! Det kom to menn inn på Gråbein og de hadde med seg mange rare vesker og bokser. Og vi, vi tok plass i sofaen og så på at de satte opp alt  utstyret Mikkel og Reverockerne trengte for å ha konsert. De sa at revene kom snart, og at de gikk og la seg til å sove på seniorrommet så lenge…..

Her er de to rockerevene

Også kom Mikkel og en som het Bjella, to skikkelig kule rever. De brukte å være flere, men de andre i Reverockbandet var hjemme og slappet av i dag. Men det holdt med disse to, snart hadde de fått oss varme i trøya og vi var med å sang på sanger og kunne til og med hjelpe de litt med å “lage” sangtekster. Disse revene pleide nemlig å rape sanger som de sa – men egentlig hadde de tatt noen av de sangene vi synger og rocket dem opp litt! Og det var SÅÅÅÅÅÅ kult.

“Reverock…..vi spiller reverock!!

Det vi synes var aller aller morsomst var at de spilte den reverocksangen og at de kom hit i barnehagen vår og hadde konsert, ja det var faktisk kjempe kult!

Også var det såååå morsom når Mikkel og Bjella skulle synge sangen om trollmor som har lagt sine 11 små troll – da holdt de på å sovne flere ganger og til slutt gjorde de det også. Bjella våknet først, mens Mikkel lå på gulvet og sov og snakket i søvne – han drømte om en sang om en rev….. For å hjelpe Bjella med å vekke han ropte vi “Fårikål!!” i kor, og da spratt han opp. DET var gøy det!

FÅRIKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!

Mikkel sa at han hadde hatt en rar drøm om en sang om en rev som satt og skrev, også kunne vi fortelle han hvordan sangteksten ble, og DET syntes han var litt rart, for han trodde at det var han som hadde funnet opp sangen i drømmen og trodde bare vi var innmari gode til å gjette….

Ellers vitset, rimet og snakket revene i sangtekster, slik som at Mikkel var fra Østre Aker og faren var baker…. De voksne fikk også sine småvitser å le av, godt innpakket, men det skapte en lun og god forestilling som engasjerte og fenget både små og store. Og nå vet vi at “Husker ikke” ligger mellom Frankrike og “Vet ikke”, farne til Mikkel het Smul Tring (han som var baker) og han var litt rund i kantene…..

En halvtime konsert gikk veldig fort, vi satt som tente lys hele gjengen og kunne nok ha sittet litt lenger. Det var veldig moro og vi er så glade for at revene tok turen til Tjura.
Vi har sikret oss noen Cder de har gitt ut, de er allerede i bruk, og vi synes det var fint at de to mennenen som ordnet utstyret til Reverockerne tok seg tid til å prate medoss barna etterpå og å svare på alle spørsmålene vi hadde.

Om vi kan anbefale Mikkel og Reverockerne?? SÅ KLART, og her er en link til hjememsiden deres, så kan dere også høre på Reverocklåta!

http://reverockerne.no/

Legg igjen en kommentar

Påkrevd.

Påkrevd. (Vises ikke)

Lyriaka

Besøk våre venner i Lyriaka på lyriaka.no.

Reverock 2012

Norges beste barnefestival arrangeres 9. september 2012 på Sæteren Gård.

Allerede på lørdagen kan festivaldeltakerne rykke inn i teltleiren som byr på kveldsunderholdning med film.

Barnas Turlag og Lyriaka vil i år igjen sørge for at programmet blir fyllt opp med flotte konserter, morsomme musikkverksteder og tøffe aktiviteter.

Les mer på reverock.no